K2F
K2F
K2F
K2F

Onze sterkte

We hebben niet de ambitie om “alles en nog wat te zijn voor onze cliënten”. Er zijn talrijke vaardigheden die we beheersen en er zijn een aantal die we zeer goed beheersen! De kernvraag bij alles wat we doen is de volgende:

  • Zouden we willen dat onze eigen zaak behandeld werd door ons? Zijn wij de adviseur die wij verkiezen om mee samen te werken?/li>
  • We doen ons uiterste best om die vraag met een ‘ja’, te beantwoorden zij het als boekhoud- of als fiscale adviseurs.

In sommige specifieke gevallen vragen wij uw toestemming om belangrijke materies, in strikt vertrouwen, aan ons netwerk van advocaten, notarissen of andere specialisten voor te leggen. De specialisten in ons netwerk begrijpen onze manier van werken. U, als klant, geniet via deze versnelde route van een professioneel topadvies voor een minimum van tijd en met een minimum aan kosten. Zonder dat u zelf op zoek moet gaan en heel wat tijd dient te spenderen in het opzetten met relaties van andere specialisten.

We zijn even ambitieus om onze klanten hierin te begeleiden als in het bieden van eersteklas service. Immers, het zijn onze klanten die ons hebben gemaakt tot wat we vandaag zijn.

Waar staan we voor

K2F staat voor een originele en onafhankelijke aanpak die zeker een meerwaarde biedt voor uw bedrijf. Het woord “K2F” staat voor ” Key to Financial and Fiscal Value Added Services”.

K2F wil de hoogst mogelijke kwaliteit van diensten leveren, door middel van ervaren en gespecialiseerde mensen en door op een gestructureerde manier te werken met eersteklas softwaretools die geselecteerd zijn op basis van uw specifieke bedrijfsbehoeften.

K2F toont inzet en betrokkenheid om de best mogelijke resultaten te kunnen afleveren door middel van professionaliteit en flexibiliteit; een resultaatgerichte manier van werken; en de ontwikkeling van een partnerschaps- en lange termijn relatie met haar klanten.